Så mycket har hänt!

Det var extremt längesen jag skrev något i bloggen och så mycket har över lag hänt att jag knappt vet vart jag ska börja!

Edith har börjat köra Rallylydnad igen och har tagit 2 kvalificerade resultat och har nu endast ett kvar för att få sin titel RLD A. Även Ruth har kört en jäkla massa Rallylydnad och kan nu titulera sig även RLD A. Och kommer nu under hösten eventuellt göra debut i Mästarklassen vilket både känns roligt och galet!!!

Vi har tränat en jäkla massa viltspår och jag vill så gärna göra anlagsprovet iallafall på Ruth innan årsskiftet. Annars får det väl helt enkelt bli till våren.

Akki fortsätter att köra agility med laget Race Runners och helgens tävling gick helt okej. Hon är sitt vanliga tjuriga jag så en del tjafs blir det ju ;) Och en jäkla massa stolpe ut :(