2 kvalificerade resultat!

Efter helgen kan jag inte vara annat än nöjd! Min lilla skrutta även om hon snart fyller 2år så är hon en liten skit som gjort sin tävlingsdebut! Jag hade inga större förväntningar eller tankar. Jag visste att hon kunde alla momenten bra och att hon kändes fin och följsam. Men jag visste inte hur hon skulle ta detta med allt folk och hundar runt omkring. Hon hamnar lätt i vall när hon blir osäker eller känner sig trängd vilket är lätt i en trång miljö i en inomhushall.

Men hon skötte sig exemplariskt och de fel vi hade får faktiskt jag ta på mig så jag bla på ett moment kostade oss 5p osv. Ja herregud detta med Rally, fötter och poängavdrag. När jag går i mål vet jag aldrig vad jag har i poäng eller om jag ens gjort rätt moment! Galet, spännande och rätt roligt :)

Men 87p på första och 93p på andra gav oss två kvalificerade resultat och vi laddar om till nästa helg då vi kör Värnamo och förhoppningsvis kammar hem något mer godkänt resultat :)