Mål 2018

Årskrönika kommer lite senare men tänkte gå igenom årets mål och status på dem.

Edith
Starta Avanceradklass Rallylydnad
3 kvalificerat resultat Avanceradklass Rallylydnad
Godkänd anlagsklass Viltspår
Tankar:
Jag har verkligen inte gjort några av Ediths mål! Jag tror det främst handlar om att all tid på Viltspår har jag lagt på andra än mina egna hundar. Tiden att träna egna hundar har helt enkelt inte funnits och Edith fick köra mer agility än vad som va tanken. För som sagt blev hon lite inslängd i laget för att ta över Ozzys plats. Nu laddar vi om med nya mål i samma grenar inför 2019!

Akki
Flytta upp till klass 3 Agility – 
KLAR
Flytta upp till klass 3 Hopp – 
KLAR
Starta Fortsättningsklass Rallylydnad – 
KLAR
3 kvalificerat resultat Fortsättningsklass Rallylydnad – 
KLAR
Godkänd anlagsklass Viltspår
Tankar:
För Akkis del är det samma med Viltspåret. Vilket vi tänker ta upp under 2019. Men annars har hon varit en stjärna. Tanken med henne är väl nu att hitta ett lag att tävla med tror jag. Vore himla roligt :)

Ruth
Starta Nybörjarklass Rallylydnad
1 kvalificerat resultat Nybörjarklass Rallylydnad
Godkänd anlagsklass Viltspår
Tankar:
Med Ruth bestämde jag mig att sedan ta det himla lugnt. Vi har helt enkelt mest bara myst och lekt. Men hennes mål blir lite mer tydliga inför nästa år och jag hoppas verkligen att vi kommer ut på tävlingsbanorna då i iallafall nån av grenarna. Hon är verkligen en helt underbar liten bc tjej.

Kristin
Leva och äta mer hälsosamt
Gå ner till 75kg
Fokusera på mina hundar och deras tävlande
Tankar: 
Inser att jag som vanligt inte tänker på mig själv. Jag har mått röv detta år. Ett år mer drabbat av ångest och panik än jag kunnat ana. Dra åt helvete helt enkelt 2018 och kom fan aldrig tillbaka.