Många tankar…

Ja nu börjar tankarna inför nästa år och säsong redan rulla igång! Ha ha det är helt galet detta då inte ens november är slut och vintervilan ägt rum innan man börjar fundera! Men visst är det med underbart!

Tankarna med Akki denna säsong var ju att vi skulle köra ihop oss och verkligen jobba in oss i klass 3. Det var asbolut gått framåt även om vi har en hel del kvar. Främst slalom tror jag faktiskt att vi måste arbeta mer på. Få en stabila grund där både på avstånd och ingångar. Sen är det ju ca 6 månader kvar till nästa kvalsäsong så vi har ju en stund på oss att arbeta med detta. För nästa kval är ju tanken att vi ska försöka kriga oss till nån SM pinne :)

Men Edith har det med börjat lossna och jag vill inte bråka med henne för mycket i agilityn. Utan just nu fortsätter vi att teama ihop oss och att njuta av att springa tillsammans. Tanken är att vi verkligen under vintern ska lägga fokus på balansen. jag funderar till och med på att flytta in den för att verkligen få möjlighet att träna ;) Tänk att göra om hela undervåningen till en liten träningshall. Mmm det hade faktiskt varit något! Vi använder ju tusan den inte ändå liksom! Så varför inte! Hmmm får nog ta upp detta med Pelle känner jag! Helt plötsligt kändes det som en super ide!

Med Ruth går det med framåt och tanken för oss är ju debut i agilityn under nästa år. Sen när, om och hur det blir tar vi framåt. jag tänker INTE stressa med henne. Både då jag redan har 2 tävlingshundar och jag har lärt mig av Edith att stressa är inte det bästa utan det får bli när det blir liksom. just nu vill vi mest bonda och ha kul tillsammans. Vi har ju börjat träna för Fanny och det är roligt att komma igång med lite mer allvarlig träning. Kommer bli super detta!