Träning och tävling!

Äntligen har vi börjat komma igång lite med träningen! Jag och Rebecca har börjat träna lite mer kontinuerligt tillsammans och tränar mer anpassade saker och verkligen klockar, testar, maxar osv. Det är himla skoj att känna att man kommit igång mer igen trots hemska hösten med regn och mörker.

Till helgen blir det tävling igen för Akki. Akki har ju varit väldigt speciell de senaste tävlingarna och varit väldigt terrieraktig. Stannar rakt upp och ner vid ett hinder och vägrar hoppa utan bara vänder upp mot mig och skäller. Vet knappt om man ska skratta eller gråta då! Hon ser ju extremt rolig och söt ut men man blir samtidigt frustrerad eftersom vi diskar ut oss pga vägringar!

Till helgen åker jag själv till tävlingen och ser lite hur det funkar att ladda upp själv. Vara mer i min egna bubbla och inte tänka på annat. Kommande tävlingar ska jag och Rebecca åka på med så det känns extremt härligt att ha med en kompis som jag hoppas våga skrika lite på mig! :)