Lagtävling i Mölndal

Efter helgen har det funnit många tankar i mitt tävlande. Varför har jag börjat ta illa vid mig igen när jag diskar lopp. Varför tar jag det så hårt. Varför känner jag press. Och inget har såklart att göra med mina lagkompisar utan allt handlar ju om vad som händer i mitt liv. Jag jobbar alldeles för mycket! Jag måste sluta hålla så många kurser hela tiden och fokusera mer på mina egna hundar. Just nu är det många kurser på klubben och även privat. Och även om jag älskar det så går det såklart ut över mina egna hundar. Så nu blir det de kurser jag lovat redan och sen till nästa år blir det betydligt lugnare. Inte en enda kurs under våren är tanken. Utan bara fokus på egna hundarna och främst Ruth som måste börja komma igång igen ordentligt. Hon är så duktig i viltspåret så vill verkligen komma ut och tävla henne snart! Och med Akki är tanken att jag ska försöka jaga lite SM pinnar inför 2020 :) NU KÖR VI!

Under helgen fick vi iallafall med oss 1st SM pinne hem. och det är ju faktiskt bättre än ingen!