Snart dags för lagtävling igen!

Snart är det äntligen dags för lagtävling igen och det ska bli riktigt roligt! Förra tävlingen kändes riktigt bra och jag tycker över lag att Edith gjorde riktigt fina lopp. Att hon nu kan sitta mer i starten och inte bara tjuva gör ju att jag får ett bra lugn innan och hinner placera mig rätt innan hon bara drar iväg och kör sitt race!

Men det är även under dessa lagtävlingar som jag saknar Ozzy oerhört mycket! Alla minnen kommer tillbaka och känslan att vara ett säkert team även om Ozzy kunde hitta på bus han med såklart. Edith och jag har en liten bit kvar där även om vi tagit elefantkliv det senaste!

Men nu kör vi järnet och taggar till ordentligt och plockar några SM pinnar! I hopp är i helt färdiga. I agility behöver vi en till och sen är det då två frivilliga pinnar kvar. WOOHOO nu kör vi!

cropped-kurs1-4.png