Tävling Trelleborg

Nja jag börjar få in detta med disk känner jag! Det känns som att vi just nu är i en liten svacka när det gäller resultat men inte känsla! Akki har endast gjort 3 tävlingar i klass 3 och jag antar att det helt enkelt med tar lite tid för oss att köra ihop oss igen. Det är mycket nytt som måste tränas in och Akki har lagt in en extra växel som inte fanns där innan. Och hon har blivit en liten terrier vilket gör att hon rätt ofta börjat ifrågasätta mina kommandon där hon upplever att hon vet bäst! Så jag får helt enkelt inse att resultaten får vänta och fokus blir att analysera loppen och titta på vad fokus ska ligga på i vår träning och känslan för tävling.

Edith har inte fått tävla i helgen utan hon kommer köra lag tävling nu till helgen. Ska bli mysigt att träffa gänget igen och bara köra go agility. Och det är så stor skillnad nu när vi kör när jag inte känner stress vid starten. Så jag hoppas verkligen inte att hon glömt den till lördag! Ha ha måste nog träna lite i veckan inser jag. Dags med att påminna Edith om hur man tar kontaktfälten!

IMG_3883-1