2:a Årets Agility Stafford + klass 3 hund

Årets för Akki kan nog egentligen inte börja bättre. Vi kör en klass 2 Agility tävling och hon tar sin sista pinne och blir uppflyttad till Agilityklass 3. Hon har verkligen börjat mata på och hon har fått en liten bättre teknik även om vi måste fortsätta att jobba med den. Men även om hon idag matar på mer så är hon fortfarande så extremt följsam och fin. Vi är långt ifrån klara att starta klass 3 men vi kommer ändå göra det på skoj redan om 2 veckor. För att testa och för att se lite vad fokus för ligga nu under våren förutom teknik, slalom och rc.

Vilken hund hon är! Blir så jäkla glad av att springa agility med henne och det är med ett leende jag gör det varje gång! För när jag tittar på henne och ser hennes blick under ett lopp är det nog ingen som kan hålla sig för skratt. Älskade lilla staffelaffen!