Akki gör debut

Då har Akki gjort sin debut i agility och jag kan inte vara annat än super nöjd med henne. Det märks att hon tycker det är lite jobbigt med alla hundar men inne på planen är hon väldigt följsam och duktig.

Agilityloppet: Vi startar upp med agility och tar oss till slalom. Där är det silvertejp som håller fast det och det är hon inte van vid så hon funderade mycket över detta. Men gör övriga banan väldigt bra.

Hopplopp A: Vi nollar men hon trycker inte på som hon brukar och är lite långsammare över lag. Men hon gör ändå ett super fint lopp och känslan att kunna nolla är underbar! Dock räcker det inte till pinne då tiden inte var som den brukar och det var många snabba hundar på plats.

Hopplopp B: Akki är trööööööött och det märks. Hon orkar inte hålla ihop alls men många delar är ändå bra.

Över lag väldigt nöjd med henne. Hon kämpar och är väldigt följsam och trevlig. Med lite mer erfarenhet kommer hon bli farlig. Ska bli super skoj att fortsätta sno henne lite från Emma när jag får :)