Vi vallar vidare…

Jag fortsätter med träningen av Edith inom vallningen. Hon är riktigt rolig och vi älskar verkligen båda denna tiden tillsammans med fåren. Vi har nu börjat träna på större hämt, verkligen kunna gå ut runt fåren och hämta upp i balans. Vi tränar vidare för att försöka klara vårt VP under 2017. Hon är fortfarande lite osäker i trånga utrymmen men det går absolut bättre och bättre med lite träning. Ska verkligen bli roligt att följa lilla Eddan under 2017. Och det känns absolut bättre nu när jag bestämt mig för att lägga agilityn på hyllan lite. Vi kommer såklart fortsätta att träna och tävla inoff. Men fokus blir annat. Och det har såklart gjort att en hel del prestationsångest är som bortblåst. Underbart! Detta året ska vi verkligen fokusera på rätt inställning, rätt tänk, familjen och att bara ha roligt! Det är därför vi pysslar med detta!! Ingen annan anledning!

cropped-ed-1.png