Agility helgkurs för Sandra Sjöberg

Sandra-1

Agilityhelg för Sandra Sjöberg

Lite om Sandra:
Jag fick min första hund när jag var 12 år och har tränat och tävlat agility sedan 2006. Idag tävlar jag med min Shetland Sheepdog Milla i small. Tillsammans har vi tävlat flera stora mästerskap och stått på startlinjen i många finaler. Vi har varit en del av svenska agilitylandslaget de senaste fem åren. Till meritlistan hör bland annat individuellt SM guld 2016 och 2018 samt individuellt VM silver 2017. 2018 började jag även tävla min yngre sheltie Liesel och vi ska inom kort debutera i klass II.

Jag strävar efter att köra en offensiv men enkel agility där jag litar på min hund. Som instruktör försöker jag alltid anpassa utifrån ekipagets nivå och ambition.

 

Datum: 4-5 Maj, 2019
Tid: 09:00-16:00
Plats: 
Habo Brukshundklubb
Pris med hund: 2250kr
Pris observatör:
850kr

(Lagad lunch och hela tiden tillgång till fika, frukt och godis ingår)

Kursen vänder sig till er som kommit lite längre i sin träning och eventuellt tävling. Ekipagen kommer att delas upp i 2 grupper, varav båda grupperna kör ett pass förmiddag och ett pass eftermiddag. Så räkna med två härliga heldagar! Dock anpassas träningen helt för ekipaget.

Fika och lagad lunch ingår i priset. Önskar man någon specialkost redovisar man detta i sin anmälan. Anmälan är bindande, vänligen respektera sista anmälnings och betalningsdatum som är den 31 mars.

Det finns endast 8 platser med hund och obegränsat med observatörsplatser. Det är först till kvarn som gäller, och det är en förare per hund som är förutsättningen för att du ska kunna delta. Hunden måste vara minst 12 månader.

Vid frågor vänligen kontakta Kristin Wärnbring, kurser@warnbring.se alt 070-846 50 16

Info:
Att anmäla sig till kursen är bindande. Anmälan innebär att din ångerrätt upphör 14 dagar innan kursen startar och att du samtycker till detta villkor. Du har rätt att ångra din plats genom att skriftligen meddela oss senast 14 dagar innan kursen startar. Du har då rätt att återfå kursavgiften, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen.

Välkommen med din anmälan!

Anmälan Agility helgkurs