Nosework helgkurs + Doftprov

alma

 

Helgkurs i Nosework

”Med möjlighet till Doftprov efter avslutad kurs”

Datum: 10-11 nov
Tid: Lör 10:00-16:00 och Sön 09:00-14:00
Plats:
Habo Brukshundklubb
Pris med hund: 2150kr
Observatör: 1450kr
Doftprov: 300kr (frivilligt) Söndag kl 15:00

(Lunch och fika ingår!)

Kursen vänder sig till dig som vill testa på och komma igång med din Noseworkträning! Vi kommer gå igenom grunderna men även hur ett doftprov fungerar. Det kommer alltså även finnas möjlighet att avsluta helgkursen med att göra ett Doftprov på eukalyptus till ett pris av 300kr. Detta är såklart frivilligt!

Fika och lunch ingår i priset. Önskar man någon specialkost redovisar man detta i sin anmälan. Anmälan är bindande, vänligen respektera sista anmälnings och betalningsdatum som är den 28 okt.

Det finns endast 8 platser med hund och det är först till kvarn som gäller. Det är en förare per hund som är förutsättningen för att du ska kunna delta. Hunden måste vara minst 10 månader.

Vid frågor vänligen kontakta Kristin Wärnbring, kurser@warnbring.se alt 070-846 50 16

Info:
Att anmäla sig till kursen är bindande. Anmälan innebär att din ångerrätt upphör 14 dagar innan kursen startar och att du samtycker till detta villkor. Du har rätt att ångra din plats genom att skriftligen meddela oss senast 14 dagar innan kursen startar. Du har då rätt att återfå kursavgiften, förutom 30% anmälnings- och adminstrationsavgift. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen.

Välkommen med din anmälan!

Anmälan Nosework