Agility helgkurs för Ulrika Pettersson

 ulrika

 

Agilityhelg för Ulrika Pettersson

”Med fokus på vägval, byten och hitta linjen”

Ulrika är absolut en av våra mest omtyckta instruktörer. Hon hittar alltid det bästa i alla ekipage och lyfter dem till max. Hon lägger stort fokus på att pusha varje deltagare till sitt yttersta. Efter varje träning känner man sig som en världsmästare!

Ulrika har nått många fina framgångar med sina hundar men främst med hennes lilla svarta racervessla Axis. Med honom har hon bland annat ett SM Guld i lag.

Datum: 25-26 aug, 2018
Tid: 09:00-17:00
Plats: 
Habo Brukshundklubb
Pris med hund: 2300kr
Pris observatör:
950kr

(Lunch, fika & Grillkväll ingår!!! )

Kursen vänder sig till er som kommit lite längre i sin träning och eventuellt tävling. Ekipagen kommer att delas upp i 2 grupper, varav båda grupperna kör ett pass förmiddag och ett pass eftermiddag. Så räkna med en härlig heldag! Dock anpassas träningen till den nivån ni har som ekipage!

Fika, lunch och grillkväll ingår i priset. Önskar man någon specialkost redovisar man detta i sin anmälan. Anmälan är bindande, vänligen respektera sista anmälnings och betalningsdatum som är den 31 juli.

Det finns endast 10 platser med hund och obegränsat med observatörsplatser. Det är först till kvarn som gäller, och det är en förare per hund som är förutsättningen för att du ska kunna delta. Hunden måste vara minst 12 månader.

Vid frågor vänligen kontakta Kristin Wärnbring, kurser@warnbring.se alt 070-846 50 16

Info:
Att anmäla sig till kursen är bindande. Anmälan innebär att din ångerrätt upphör 14 dagar innan kursen startar och att du samtycker till detta villkor. Du har rätt att ångra din plats genom att skriftligen meddela oss senast 14 dagar innan kursen startar. Du har då rätt att återfå kursavgiften, förutom 30% anmälnings- och adminstrationsavgift. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen.

Välkommen med din anmälan!

Anmälan Agility helgkurs