RLD A och lite funderingar…

I helgen har jag och Torsten varit och tävlat Rallylydnad igen. Trodde faktiskt att jag skulle få göra några fler tävlingar innan vi lyckades ta vår titel. Men totalt 6 tävlingar och 3 titlar rikare är han nu klar för Mästarklassen. Iallafall enligt reglerna…

Dock kommer vi endast träna lite nu under hösten/vintern och sen köra igång eventuellt tävlande igen nästa år. Detta då jag känner att Torsten är verkligen så ung och behöver mogna till mer. Och vi behöver träna mycket mer grunder för att få en stabilitet i momenten.

Så nu blir det jaktträning igen och försöka få ordning på den! För den kommer ta tiiiiiiiid! Torsten blir galet taggad så vi behöver samla ihop oss lite! :)

Ruth har inte tävlat något med det kommer 3 tävlingar nu i okt som hon kommer åka på. Så det blir spännande och se om vi kan förbättre på våra SM poäng lite :)

Annars är det främst träning nu, lite planering inför hösten och träningen. Men även funderingar kring nästa år och upplägget för hundarna. Kommer bli mycket fokus på att de endast kör 2 gren var. Dock kommer väl Torsten kanske starta rally igen men det får bli om vi hinner.

Ska som sagt försöka bli bättre på att skriva är. Läst många gamla inlägg nu och det är så roligt att ha alla dessa minnen!