Skriver för sällan!

Så det hinner ju hända alldeles för många saker mellan varven!

Men vad har hänt egentligen då? Jo Torsten har tävlat rallylydnad och fått sitt RLD N och F. Sen har vi hunnit starta avancerad klass och tagit ett godkänt resultat. Fler tävlingar väntar till hösten. Dock kommer vi ej starta mästarklass förrän nästa år. Vi har inga klara moment alls i den klassen och jag behöver få lite stabilitet i nyb-avanceradklassens moment främst på höger sida.

Torsten har även gjort doftprov i Nosework en gren som han egentligen valt. Så det kommer vi väl fortsätta med då han verkligen tycker det är roligt.

Ruth har gått från klarhet till klarhet och jag är så galet stolt över henne. Vi har höjt snittpoängen rejält och ligger just nu i skrivandes stund på en 10e plats på kvallistan för SM. Så tror faktiskt vi har en god chans att komma med i år med :)

Akki har tagit sitt FD2 och vi har verkligen fått en nystart tillsammans. Känns mycket bättre nu. Dock kommer vi ej starta klass 3 som det känns men vi kommer fortsätta att leka lite freestyle iallafall :)