2 CERT i Mästarklass RallyO

I helgen har vi varit hos Åtvidaberg Bk och tävlat. Första banan va riktigt rolig men något busig men hela 4 frestelser. Ruth gick galet fint men hade några små missar som jag själv inte noterade. Så känslan när vi kom ut va riktigt höga poäng men vi slutade på 94p. Men förstår ju såklart neddragen som är gjorda. Dock vann vi på dessa poäng så det var ju roligt!

Bana två tappar jag Ruth totalt. Hon känns slö, lite låg och inte alls med. märker sen på kvällen att hon är skendräktig. Vet inte om det hade med saken att göra men kan ju varit. Jag valde iallafall att diska henne och hjälpa henne och puscha henne genom banan.

Edith gjorde med en riktigt fin första start. Hon har en jäkla härlig attityd och svansen är super glad. Men nu är ju inte alla moment 100 och hon kan lägga in nån extra snurr vilket såklart ger 10p avdrag i vissa moment. Men hon gjorde även några moment som hon annars brukar ha riktigt svårt för extremt bra igår så det va kul!

Andra banan känns lite sämre, men hon utför momenten fint, skallar till en gång. Nosar till på frestelsen som va en tennisboll hunden innan mig tog och fick läggas tillbaka så hade antagligen ännu mer doft. Så det gav -5p där. hade hon inte gjort det hade vi istället slutat på 96p!!!! helt galet. Älskade lilla Edith tog ändå 91p och slutade på 6e plats med CERT!!!! och det hennes först! Så jäkla stolt och glad för vi har verkligen kämpat för detta. Edith är så jäkla mjuk och vill så gärna göra rätt att hon lätt går ner sig. Men nu är atityden så tillbaka och vi har så kul på planen. Till och med så domaren trodde jag hade en unghund med mig. För hon ser lite små galen o busig ut :)

Nu blir det lite tävlingspaus till mitten av november :)