CERT i HtM och personbästa!

Ja vilken helg vi har haft!! åkte till Linköping för att tävla på förmiddagen i både FS och HtM. Kämpigt och lite stressigt men så nyttigt för mig som blir mer fokuserad och för Ruth som hinner blåsa ut. Känns som vi båda presterar bättre med lite press på oss.

Första HtM starten kändes grym!! Så så jäkla nöjd! även om det inte helt räckte till cert poäng (endast en kat för låg) så va jag sjukt nöjd över vårt hopp framåt poängmässigt! Efter det va det dags för Freestyle. Ruth kändes inte helt med så kah valde att diska. Gå in och träna på det som strular, belöna upp och gå ut med bra känsla.

Sen start 2 i Htm och där satt det om en ännu bättre. Fortfaranade en del små strul och jag har ju en hel del hjälper som såklart drar ner poängen. Men det va tillräckligt för CERT och då alltså hennes första i HtM!!! Så stolt!! Och även FS klassen start 2 gick super!! Hon va riktigt med och kändes stabil och sansad även om hon busade som vanligt. men det gav CERT och vårt personbästa!! Nu har jag ett resultat över 24p. Så nu är nästa mål att komma över 25p. Och ja jag vet att det fortfarande inte är tillräckligt höga poäng. Men det är ett mål för oss! och det är ju viktigast!!

Och vet ni… jag börjar gilla HtM mer och mer… kan det vara för att det är mer kontrollerade Positioner och det boxar in oss mer?

Kan även konstatera att jag kan bocka av ett till av målen för Ruth för 2021 som va just att ta ett CERT i HtM :)