Mål 2021

Känns jättekonstigt att redan skriva om målen för nästa år och lite extra eftersom man inte har någon aning om hur det blir med något. Men även om jag har full respekt för rådande pandemi och situation så tänker jag inte sluta hoppas. SÅ jag tänker ändå sätta upp lite tankar och mål inför nästa år!

Alla hundarna har ju verkligen varit fantastiska detta år på sitt sätt så är redan så jäkla stolt över oss. Men nu är det nytt år, nya mål och vi vågar drömma lite!

Edith
Med Edith har jag ändå tänkt satsa främst på Noseworken och det är ju där vi har riktigt roligt tillsammans och jag upplever att hon skapar ett fint självförtroende. Men jag vill inte ge upp rallyn helt även om vi får kämpa en hel del där. Sen hade jag även tänkt försöka mig på ett anslagsprov i viltspår. Hon har ju en väldigt annordlunda spårteknik men jag tänker inte bråka med den sålänge hon lyckas. 

  • Rallylydnadschampionat
  • Uppflyttad till NW2 i Samtliga moment klassen
    Godkänt anslagsprov Viltspår

Akki
Akki har haft ett lite mindre intensivt tävlingsår iom att alla agiliyttävlingar var inställda typ hela tiden. Men det hade varit skoj om vi kunde kvala in oss till SM. Hur det går med det märkar vi tänker jag. Jag tänker ä’ven med Akki försöka mig på lite rally igen och har som mål att klara avancerad klass under nästa år iallafall. Hon kommer även få starta freestyle så även här att få ta titeln FS1 hade varit roligt.

  • Uppflyttning Mästarklass Rallylydnad
  • 3st uppflyttningsresultat FS1

Ruth
Asså denna hund. Har jag varit för kaxig när jag satt upp nedan mål? Ne jag tycker nog inte det faktiskt. För jag tänker då inte sluta hoppas eller drömma. Eller ge upp för den delen! Jag hoppas och tror att vi kan ta både vårt freestyle och viltspårschampionat nästa år. Vi har redan 1 cert i freestyle och jag tror att skärper vi till oss där och faktiskt gör ett mer genomtänkt program så har vi våra poäng. Jag hoppas såklart även att vi håller i detta och säkrar vår plats på SM kvalet i freestyle. I viltspåret har vi istället tagit det väldigt lugnt eftersom jag vill att hon går på ett speciellt sätt då hon även ska kunna användas i riktigt eftersök så småningom i vårt jaktlag. Jag hoppas även på att kunna starta HtM och iallafall plocka 1 cert. Och även starta klass 1 i lydnad med uppflytt.  

  • Freestylechampionat
  • Viltspårschampionat
  • 1 Cert Htm
  • Uppflyttad till klass 2 lydnad

Känner att det kommer bli vårt år. Även om vi inte kommer hinna med allt så kommer året bli toppen. För jag tänker inte acceptera något annat. Bara så ni vet! :)