Debut i Nosework

Jag och Edith har äntligen gjort debut och det gick så jäkla bra :)

3 av 4 sök klarade vi och det är mer än jag någonsin hade kunnat önska eller hoppas på! Vi startade upp med utomhussök, det sökat jkag bävat mest för då Edith är en kissa över hund. Dock startade vi som hund 2 så jag hade väl lite tur där. Det hade dock gått en förmiddagsgrupp innan men det hade tok regnat och blåst mellan så hoppades att inte alltför många dofter fanns kvar. Hon nosade först ordentligt på ett träd och backade sedan ut och tog doften direkt på en container… Duktig tjej.

Nästa va fordonsök. Där va det en stor traktor och ett släp. Edith hann tyvärr inte enligt tidsramar på detta sök då hon blev väldigt noggrann och inte hann till källan. Hon måste dock ha gått förbi den en gång när hon gjorde sitt grovsök.

Inomhussök och behållarsöket satte hon fint. Men hon tar lite tid på sig och gör som sagt grovsök först. Men är väldigt stolt över vår prestation.