CERT i Freestyle

Ja jag vet inte helt vad jag ska skriva om min guldhund!! Nu va det en vecka sedan vi lyckades på vår debut plocka vårt första CERT. Antar att det landat lite nu och att man just nu börjat förstå vad som hände! Så himla tacksam över Ruth som hänger på allt man hittar på med henne och hon ger alltid minst 100%!

Programmet är inte helt färdigt ännu och jag har en hel del detaljer kvar att träna in. Men över lag är jag väldigt nöjd över oss. Jag hade ändå faktiskt mer räklnat med ett uppflyttningsresultat i HtM. Och det gick ju inte alls :)

Jag har många olika positioner men jag behöver mer riktningar. Så nu har jag ändrat den detaljer och hoppas på att domarna till denna helgen ser mer det de önskar. Annars får jag tänka om igen :) Gillar iallafall mitt nummer väldigt mycket!