CERT nummer 2 i hamn!

I helgen har jag och Ruth varit och tävlat igen! Och vilken tävling hon gör! Hon slutar verkligen aldrig att förvåna mig.

Bana 1: många sväng vänster/höger på olika sätt som va lite svårt i värmen att komma ihåg vilket moment som va vilket! Även många stanna kvar kalla in. Ruth startar upp riktigt bra och kändes väldigt fin och följsam. Jag råkade trampa på henne i tre steg bakåt vilket gör att hon flyger ut lite och vi plockar på oss lite minus. Konskicket blev lite tveksamt och backande nummer två gör hon snabbt och hamnar ifrån mig bakåt. Men 92p och CERT. Kändes riktigt skönt och jag bestämde mig direkt att nästa bana ska jag bara gå in och träna ordentligt på tävling och inte alls fokusera eller ens tänka på några poäng.

Bana 2: OPS! 2st konskick varav ett till konan i slalom. Ajdå! detta har jag helt missat att man kan ha konan i slalom så vi har inte tränat något på det. Plus att det va högerhandling man skickade henne ifgrån vilket hon är lite mer tveksam på. Men jag tänker att det bli perfekt träning att stämma av hur hon hanterar det utan några krav. Vi startar upp riktigt fint och när vi byter till höger handling blir hon mer taggad och faktiskt mer fokuserad. Hon har ett riktigt fint höger fotgående men upplever att vissa moment inte sitter helt lika bra. Vi närmar oss konskicket och jag går och taggar henne lite innan ”ska du köra konan”. Ser lite extra glöd i ögonen och när jag skickar iväg henne springer hon rakt ut till konan och tar den super fint!! Åh TÖTI! Du är la grym! Sen gör matte bort sig…. råkade sätta om henne vid ett snett sättande, så 10p minus där. Och i näst sista momentet när dom ska sitta framör råkar jag istället säga stå???? så en sen -3p så 87p landade vi på. Fattar ni att vi hade haft 100p om inte matte själv tabbat sig lite! Ha ha galet! Men är så extremt stolt över vår gemensamma prestation i helgen. Tycker ändå att vi båda gjorde sjukt bra ifrån oss!

Så nu väntas nån vecka paus och sen kör vi på igen! Dock utan press eller stress. Ett Championat kommer när det kommer tänker jag :)
Nu ska vi bara njuta och inse hur jäkla bra vi är!