CERT, herregud CERT!

Vet inte vad jag ska börja med att säga!! Jag och Ruth har tränat på en hel del gällande mästarklass momenten men känt att dom inte helt hundra sitter med störning. Känns som hon har en förståelse till momenten men att dom måste finslipas och definitivt tränas mer med störning. Men det är ju kul att tävla så vi tänkte att ut och tävla kan man ändå göra för att få känna på hur det känns och hur vi ligger till just nu.

96p och CERT va verkligen ingen jag räknade med. Och nerdragen av poäng orsakade JAG!! så Ruth gjorde helt magiskt bra ifrån sig och jag är så stolt över henne. Min drömhund!

Nu har vi anmält till några fler tävlingar. Mest för träningens skull för jag vet fortfarande inte om vi verkligen är där helt på tävling. Men vi testar :)

Roligt med att få träffa en kullbror til Tillie, som förhoppningsvis blir mamma i vinter och då får en liten Torsten som blir min :)