Måste nypa mig i armen!

Kan fortfarande inte fatta att det är sant! Att Ruth tog 2 uppflyttnings resultat i klass 2 Freestyle och 2 uppflyttningsresultat i HTM klass 1. Båda va debut igår och både gick så jäkla bra! Vad händer liksom! Extremt stolt över oss. Nu ska vi bygga vidare på programmet och träna mer så det sitter och sen bygga ett bra program till Edith med som ska köra HTM klass 1 i april :)

Ruth va magisk igår! Jätte taggad och busig men extremt följsam och lyhörd så allt bara klaffade. Ska bli så roligt att fortsätta vår resa tillsammans under detta år. Vi ska njuta varje stund och INTE ha bråttom. Även om hon redan nu får tävla i högre klasser kommer vi satsa på att vara kvar och ta diplom i båda. Vi behöver den tävlingserfarenheten tillsammans jag och min svarta pärla!

I slutet av dagen var det belöningsklass och då fick Edith vara med och köra! Hon gjorde många fina delar så det är roligt att hon verkar gilla det med. Vi startar dock upp med HTM först då jag har lite svårt att komma på program nu till Freestylen :)

JILC0308[1]