Godkänt MH och godkänt Doftprov!

Åter igen har vi en super mysig helg med massa roligt innehåll! I fredags var det fredagsträning i 3h med agility, rallylydnad och fika såklart! Oerhört mysigt! På lördagen var det dags för Ruth att göra MH och detta gjorde hon med bravur. Hon gjorde verkligen massa fina delar och visar verkligen att hon växt på sig den lilla skruttan. Så impad över henne. Mh’t gjorde vi i Romelanda hos Schäferhundsklubben med Reino som beskrivare.

I dag har vi verkligen varit utanför min comfortzone! Vi har kört Nosework i tävlingssammanhang för första gången. Edith har gått göra doftprov och det var så himla spännande! Först gick det sådär. Edith har startnummer 19 och är mer intresserad av att nosa vart alla andra gått och har svårt med miljön. Inser att jag tränat henne alldeles för dåligt i olika miljöer. Men vi samlar ihop oss och när hon vet vad hon ska göra markerar hon direkt. Bästa lilla fis! Nervöst men till slut stolt! Nu ska vi träna vidare och förhoppningsvis fortsätta att kunna tävla i detta framöver. Akki och Ruth ska med försöka sig på doftprovet lite senare. Men det är Edith i förstahand som ska få träna detta :)