Edith 2 agilitypinnar rikare!

Så jäkla stolt över mig och Edith just nu! I helgen lyckades vi plocka med oss 2 agilitypinnar hem vilket just nu innebär att Edith även är i klass 2 agility :) Det var verkligen maxad känsla och allt bara klaffade!

Hon satt som en ängel alla starter och vi behövde inte bråka om det för fem öre. Och hon var lyhörd och sansad även om en extra växel kommer in. Det vi dock förlorar tid på är de enorma svängarna och att jag måste stanna henne på balansen. Detta gör att vi kommer få svårt att ändå hävda oss uppåt. Så jag tänker att det får nu bli vinterns projekt att verkligen se till att allt klaffar och blir perfekt :)

Tänk att ha lyxen att ha två fina tävlingshundar just nu. Så underbart!

Längtar redan till nästa tävling och känns grymt jobbigt att den är hela 2 veckor framåt *ha ha*