Grymt bra känsla!

Idag har jag varit i Värnamo och kört 4 lopp med Akki. Första agilityloppet med en 10 fel pga hoppad balans (grrrr) och en vägran som jag får ta på mig då jag i filmen får erkänna att jag blir rätt stillastående. I andra agilityloppet vägrar Akki sitta i starten, drar in i fel tunnelingång direkt men gör efter det ett riktigt fint lopp. Hopplopp två är mycket bättre och jag rör mer på mig. Jag märker att Akki inte helt drar på som vanligt men jag är ändå nöjd och stolt över att nolla. Vi behöver mest gå runt just nu känner jag för att bygga på vårt självförtroende lite. Hopplopp två sitter Akki superfint i starten men får för sig att dra direkt in i fel tunnelingång bakom ryggen på mig igen…. Asså Akki! Vi hade ju pratat om det där!

Men över lag är känslan riktigt bra och jag ser fram emot nästa helg och 3 lopp i Kinnared. Dock jag har packat Astma sprayen redan för detta med inomhus hallar verkar inte alls funka för mig!

Nedan ser ni dagens bästa lopp! Hopplopp 1 :)

https://www.facebook.com/kristin.warnbring/videos/10155881833441586/