Första nollan i klass 3 för Akki!

Filmen från Akkis hopplopp

En helgen var det äntligen tävling igen. Det roliga var att när jag åkte dit kom känslan igen att jag inte alls är sugen på att tävla. Som att jag tröttnat! Antagligen är det bara så att jag behöver min vintervila som varje år för det brukar kännas lite såhär vid denna tid. Men vi åkte ändå och gick in och körde våra lopp med en go känsla!

Hopploppet kändes super och Akki var extremt fin och följsam. Hon diggar dock inte underlaget alls och det tar tid, hon haltar och stannar upp i tunnlar. Dock är jag ändå extremt nöjd med vår prestation och vi sätter vår allra första nolla i klass 3!! vara det är ju värt att fira med buller och bång!

Agilityloppet sitter med grymt fint men en klumpig matte trampar på sina egna fötter och faller!!! faller!!! ha ha Akki skit glad och nöjd ändå och matte med såklart eftersom gick gick förbaskat fint. Nu blir det 4 lopp i Värnamo nästa helg istället och då ska matte INTE trampa på sina egna fötter :)