På lördag blir det tävling!

Och det är dags att tävla tillsammans med Akki igen. Skillnaden denna tävling är att jag känner mig lite mer i balnas i själen och jag kommer åka dit själv! Helt själv! Vi ska helt enkelt testa hur det blir när jag gör allt runt omkring själv. Detta för att sätta både lite press på mig själv men även för att få lite ro runt omkring utan att försöka hålla ”humöret upp” inför någon. Det ska bli väldigt spännande iallafall :)

Akki har varit lite busig som vanligt det senaste och rätt terrier aktig så vi får väl se lite hur det blir nu i helgen. Men vi kan endast göra vårt absolut bästa. Så är det ju!

Edith får skippa denna tävling då jag känner att jag inte orkar vänta så länge som ca 4h. Och det brukar varken bli bra för varken mig eller Edith. Så vi har bokat in egna tävlingar till henne istället.

Idag ska jag iallafall åka ner till Arken Zoo för att köpa lite extra gott godis till Akki. Helt säker på att det kommer vara avgörande :)