Det börjar bli dags att blogga mer…

Sitter och lyssnar på Framgångspodden med Nellie Berntsson som verkligen fascinerar mig. Denna unga, rätt bestämda dam tjänar miljoner helt själv. Är extremt imponerad över henne och har följt henne ett tag då jag rätt ofta man sätta mig in i hennes situation i samband med att man utövar en sport och även jobbar mycket osv. Och det jag inser ändå är väl att jag iallafall borde blogga lite mer. Mest kanske för att skriva av mig lite!

Till helgen blir det nya tävlingar iallafall och den som nu ska tävlas är lilla Akki. Hon har ju precis flyttats upp till klass 3 och jag känner väl egentligen inte att vi är helt klara för den. Jag inser att vi måste träna väldigt mycket mer självständighet, slalomingångar och hoppteknik för att kunna vara där och topp placera sig. Så denna säsong får väl över lag vara en säsong med mycket träning och inte så mycket tanke på resultat. Tror att tar vi det sakta och lugnt framåt och har rätt tankar så kommer det bli super. Vi har liksom hela framtiden framför oss!

Igår fick Ruth valla på riktigt för allra första gången. Vi har bara tittat på fåren innan två gånger så att verkligen få se henne igår var riktigt spännande. Det började med ståndskall och ragg men efter ett tag började hon faktiskt tänkta till och såg riktigt trevlig ut. Det är såklart väldigt mycket kvar men det var ändå kul att på den lilla tiden så den skillnaden. älskade lilla Ruth. Vi har inte gjort så mycket ännu men livet ligger framför våra fötter!

MISSA INTE MIN INSTAGRAM, KWARNBRING

ruth-1