En jäkla massa funderingar!

Ja jag antar att man kommer till den punkten då man funderar på hur går jag vidare, vad är mina mål egentligen, vad vill jag få ut av min tid med hundarna. Det senaste har jag funderat väldigt mycket på detta och har nog kommit fram delvis till lite saker. Med Akki kommer jag satsa på att ta mig till klass 3 nu fram till nästa kvalsäsong. Idag har vi 1 hopp pinne och 2 agilitypinnar i klass 2 så det känns inte omöjligt. Det jag dock måste påminna mig om är att Akki är UNG! jag ska inte stressa fram utan jag ska boosta henne för att i framtiden komma längre med henne. Måste absolut bli bättre på att underhålla och försvåra saker nu, och det gäller främst slalom! Med Ozzy rullar det endast på. Han är stabil, lugn och bra i kroppen så han får köra på. Det som dock är skönt med lagklasserna som jag kanske inte helt uppskattade innan är nog ändå den lägre hopphöjden. Det är faktiskt inte helt fel för Ozzy ändå! Edith då,.. jo hon går bättre än någonsin och jag känner verkligen att i 8 av 10 lopp finns verkligen känslan där. Det jag dock upplever är att hon stressar upp så att det kan bli farligt. Det känns som att hon bara springer och inte alls funderar på vad det är hon ska göra? Ja jag vet inte… beslutet är iallafall att hon ska få köra sin sista tävling i Växjö och sen kommer jag köra bruks med henne ett tag. För att bygga upp henne mer stabilt mentalt. Jag är säker på att spårarbete kommer hjälpa henne med detta. Nu hoppas vi på att komma igång med spår/lydnaden så vi kan starta en appell under 2018 :)