Mål 2017

edd-3
Att sitta och knåpa och fundera på kommande års mål är så grymt roligt. Tankarna och drömmarna flyger om vartannat. Reflektion över året innan far förbi och mål och drömmar ändras, förbättras eller ökas på. Ja detta med att ha mål och delmål är oerhört viktigt för mig och jag kommer absolut ha denna lista kvar här på sidan och bocka av förhoppningsvis allt eftersom. Tankarna kring målen var nog rätt annorlunda jämfört med vad de skulle vara om jag satte mig med detta för 3 månader sen. Men nu vet jag att jag gör rätt. Både för mig och för mina hundars skull. År 2017 kommer bli mitt år, och det kommer vara AWESOME!


Ozzy
Starta Lag SM
Gå igenom båda loppen under SM
Godkänt Doftprov Nosework
Kvala in till Lag SM 2018


Edith
Starta Startklass Lydnad med bra känsla
LP Startklass
Starta Fortsättningsklass Rallylydnad
Starta Viltspårsprov
Godkänd Anslagsklass Viltspår
Godkänt Vallhundsprov
Inte starta Agility förrän vi känner oss redo


Akki
Ha klart slalom & Kontaktfält
Till hösten starta klass 1 Agility
Plocka en pinne i Hoppklass
Plocka en pinne i Agilityklass


Konrad
Godkänt Doftprov Nosework
Starta Viltspårsprov
Godkänd Anslagsklass Viltspår


Kristin
Gå en till kurs i Tävlingspsykologi (Gärna för Eva-Marie)
Utbilda mig till Massageterapeut så jag kan behandla mina hundar själv
Spara lite lön och köpa en balans
Leva och äta mer hälsosamt
Gå ner till 72kg
Tänkte lite mer på mig själv och ibland tacka nej till saker