SM klara med laget!!!

Svävar fortfarande på moln efter helgens tävlingar. Det har verkligen varit stolpe ut hela tiden kan man säga!

På lördagen tävlade jag med Edith och hon gör 4 kanonfina lopp där hon lyssnar och är följsam. Dock sitter inte helt slalom när det är tunnel efter vilket gör att hon 3 av 4 lopp diskar sig där. Ett lopp kör hon helt felfritt men springer förbi sista hindret. Lärdomen blir att träna mer svårare slalom och grunderna igen för att bygga trygghet och ett stabilt fram kommando! Annars över lag sjukt nöjd med henne!

Ozzy och laget Vildkattorna var och tävlade i helgen och vi hade verkligen siktat in oss på den sista pinnen. Vi börjar dagen med att diska ut oss 3 av loppen. Första loppet diskar sig Ozzy, andra fick han en 5:a på kontakten, och 3:e loppet en 5:a på en extremt hoppad gunga! Ha ha galet! Och efter det kändes det tungt! Sm kändes extremt långt bort! Men som tur är vi alla tre krigare och tänkte fightas in i det sista! Och det gjorde vi… En retligt 5:a på en hunden men det räckte till en 3:e plats och därmed en sista pinne!!! Ozzy gjorde en fint nollat lopp och har över lag känts väldigt pigg, något busig och tokglad över att få köra lite agility igen. Helgens banor har varit något svårare än vad det brukar så lärdomen får ändå bli att träna lite tuffare kombinationer igen med Ozzy och tighta upp svängarna något. Men shit vilket jäkla hindersug han har! Ibland blir det lite väl bra!! Min lilla tokiga Ozzy!